Kobukan (Helsinki)

Kobukan

Kobukan on Helsingissä toimiva, perinteistä karatea harjoittava seura. Harjoittelumme päätavoitteet ovat kaikissa tilanteissa toimivan itsepuolustustaidon saavuttaminen ja kehittäminen, sekä jokaisen oman, kokonaisvaltaisen kehityksen tukeminen sekä terveyden ja kunnon ylläpitäminen.

Kobukan ry on osa Kokusai Butokukai Finlandia, jonka opetusmetodeihin se on toiminnassaan sitoutunut. Vuonna 2001 perustettu Kobukan toimii Helsingissä. Tällä hetkellä järjestämme harjoituksia Töölön Kisahallilla maanantai- ja keskiviikkoiltaisin.

 

Ohjaajat

  • Tapio Korhonen, 6. dan Renshi
  • Markus Rajala, 1. dan

 

Uudet oppilaat

Alkeiskurssi käynnistyy KE 7.2. klo 18-20 Töölön kisahallilla (Koreografiasali). Lisätietoja: info@karate-jutsu.fi

Seuraan ovat tervetulleet sekä vasta-alkajat että aiempaa budotaustaa omaavat harrastajat. Opetus räätälöidään yksilöllisesti kunkin harrastajan tausta ja tarpeet huomioiden. Ensimmäinen harjoituskerta on aina ilmainen, joten olet oikein tervetullut tutustumaan harjoituksiimme ilman sitoutumispakkoa. Tavalliset sisäliikuntavaatteet ja vesipullo riittävät alussa varustukseksi.

Jos haluaisit aloittaa harjoittelun seurassamme, voit ottaa meihin yhteyttä osoitteessa info(at)karate-jutsu.fi. Muistathan mainita, että asiasi koskee Kobukania. Voit myös kertoa lyhyesti itsestäsi, mahdollisesta budo- tai muusta lajitaustastasi sekä siitä, miksi haluaisit aloittaa harjoittelun seurassamme.

Huomioithan, että harjoittamamme karate-jutsu ei harjoita kilpailua varten, vaan kehittää terveyttä, kuntoa ja kykyä suojella omaa terveyttä kaikissa tilanteissa sekä edistää henkistä kasvua budon hengessä. Lisää periaatteistamme voit lukea Harjoittelu-osiosta.